...

Kozaklı Meslek Yüksekokulu

Van Devlet Tiyatrosu’ndan “Pusuda Öç” Tiyatro Oyunu İçin Servis Duyurusu
25/01/2022
İlgili tiyatro oyunu için bilet alan öğrencilerimiz okul öğrenci işlerine başvurarak (en geç 28 ocak cuma öğlene kadar) ulaşım imkanı konusunda bilgi alabilirler.
Van Devlet Tiyatrosu’ndan “Pusuda Öç” Tiyatro Oyunu Gösterimi

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Van Devlet Tiyatrosu tarafından Cahit Atay ile Orhan Asena’nın yazdığı ve Uğur Çavuşoğlu’nun yönettiği "Pusuda-Öç" adlı tiyatro oyunu, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de tiyatro severlerle buluşturulacak.

Tiyatronun Konusu:

“Bizden olsun” diyordu bir ses, Cahit Atay’ın deyimiyle! Ta bağrımızdan. Geçmişimizden, geleceğimizden bir ses. Ama Pusudaydı herkes. Büyük şehirde okuyup kasabasına dönen Yaşar’ı hain bir pusu bekliyordu baba ocağında. Yılanoğlu’nun plânı, Şehmus Ağa’nın yılanlığına kadar uzanıyordu. Öyleyse Kezzo’sunu kaybeden Hasso’nun görülecek bir hesabı vardı “Öç”te. Bostancı Dursu’nun dünyası dönüyordu ama hangi yöne ve kime göre? Bir garip göçmen kuşun yuvası varken; insan, bir yuva için tüm ömrünü harcarken “bizden olsun” diyordu bir ses. Ta içimizden.

 

Yer: NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu

Tarih: 29 Ocak 2022 Cumartesi

Saat: 20:00

Ücretler

Öğrenci bilet: 10 TL

Tam bilet: 18 TL

Bilet Temini

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Biletini Al Kısmından: https://biletinial.com/tiyatro/pusuda-oc