...

Kozaklı Meslek Yüksekokulu

Staj Rehberi

STAJ REHBERİ

1-  Staj başvuru formunu doldurarak staj yapacağınız kuruma veriniz. (Staj başvuru formu okulun sitesinde mevcuttur. Staj yapılacak kurum tarafından staj başvuru formunda ıslak imza (okul müdürününün imzası) isteniyorsa  okul öğrenci işleri ile irtibata geçiniz.)

2- Staj başvuru dilekçesinden 3 nüsha çıktısını alıp, boşlukları doldurduktan sonra formun altında bulunan “Öğrenci” kısmını imzalayınız.  “Kurum İşletme Yetkilisi” kısmını kurum yetkilisine daha sonra Staj Danışmanına onaylatmak ve imzalatmak gerekmektedir.

3- "Staj Başvuru Dilekçesi" nin  imzaları tamamlandıktan sonra hızlıca Öğrenci İşlerine sigorta işlemlerinin yapılabilmesi için teslim edilmelidir.

4- Staj yapacağınız kurum talep ettiği takdirde, (öncesinde arayıp öğrenin) Staj Sözleşmesini Öğrenci İşlerinden yada okulun sitesinden temin ediniz.

5- Başvuru formlarını Öğrenci İşlerine teslim sürecinde SGK'dan ya da E-devlet şifresi ile (https://www.turkiye.gov.tr)  adresinden "Müstehaklık Belgesi" alınması gerekmektedir.

6- Staj yapacağınız kurum talep ettiği takdirde, SGK İŞE GİRİŞ BELGESİ (Provizyon Belgesi) evrakının çıktısını okulumuz öğrenci işlerinden temin ediniz.

ASDŞOakdlA

NOT: Staj yapacağınız kurum tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Belgesi talep edildiği takdirde, transkriptinizi e-devlet üzerinden alarak ilgili dersi başarı ile tamamladığınızı ibraz edebilirsiniz.