...

Kozaklı Meslek Yüksekokulu

KOZAKLI MYO IV. GELENEKSEL İFTAR BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
25/04/2022

Yüksekokulumuz tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar buluşmasının dördüncüsü gerçekleştirildi. Kozaklı MYO öğretim görevlileri, idari personeller ve yaklaşık 200 öğrencimizin katıldığı iftar etkinliğinin organizasyon ve finansörlüğünü Kozaklı Belediyesi üstlendi.

Kozaklı Belediye Başkanı Av. Akif Kabukçuoğlu’nun da katılım gösterdiği  iftar etkinliğinde Kozaklı MYO Müdürü Muhammet Özalp, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel Ramazan İftarı buluşmamızı gerçekleştirdik. Birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşma ayı olan Ramazan ayında öğrencilerimizle birlikte iftar etkinliği gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kozaklı MYO olarak akademik ve idari perosnelimiz ile öğrencilerimizin etkileşimine özen gösteriyoruz. İftar gibi özel anları da bu açıdan önemli bir fırsat olarak görüyoruz. Bu tarz buluşmaları sürekli olarak devam ettirmeyi planlıyoruz” dedi.

Son olarak Özalp, gerek iftar buluşmasını finanse edip katılım gösterdiği gerekse öğrencilere Ramazan yardım kolisi desteklerinden dolayı Kozaklı Belediye Başkanı Av. Av. Akif Kabukçuoğlu’na teşekkürlerini iletti.