...

Kozaklı Meslek Yüksekokulu

KOZAKLI MYO'DAN NEVÜ 12. SPOR ŞENLİKLERİ'NDE BÜYÜK BAŞARI!
13/06/2022
ZAKLI MYO'DAN NEVÜ 12. SPOR ŞENLİKLERİ'NDE BÜYÜK BAŞARI!
NEVÜ 12. Spor Şenlikleri kapsamında, Masa Tenisi ve Voleybol turnuvalarında Kozaklı MYO takımları büyük bir başarı gösterdi.
NEVÜ 12. Spor Şenlikleri kapsamında, Masa Tenisi ve Voleybol turnuvalarında Kozaklı MYO takımları büyük bir başarı gösterdi.
Yüksekokulumuzu temsilen, Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölümü Sosyal Hizmetler Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Osman Yanık Hocamızın koordinasyonunda, masa tenisi, kadın voleybol ve erkek voleybol müsabakalarına katılım gösterildi.
-
Masa tenisi alanında Yüksekokulumuz Fizyoterapi Programı 2. Sınıf öğrencisi Arzum Gürbüz, birincilik madalyası kazandı. Kadın Voleybol takımımız ise voleybol turnuvasında üçüncü olarak Yüksekokulumuza kupa kazandırdı. Yüksekokulumuzda kupayı teslim alan Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Muhammet Özalp, öğrencilerimizle gurur duyduklarını belirterek tebriklerini iletti. Özalp, Yüksekokul olarak önümüzdeki yıl daha fazla branşta daha yüksek derecelerin hedeflendiğini de ifade etti.
-
Kozaklı MYO olarak, Öğr. Gör. Osman Yanık Hocamız başta olmak üzere, gerek masa tenisi oyuncumuz Arzum Gürbüz, gerekse kadın ve erkek voleybol takımlarımızdaki değerli öğrencilerimizi emek ve özverilerinden dolayı gönülden tebrik ediyoruz. 
-