...

Kozaklı Meslek Yüksekokulu

Kozaklı MYO Öğrencilerine Yönelik "Gençlerin İyilik Halini ve Ruh Sağlığını Güçlendirme Çalışmaları" ile "Geleceğini Uyuşturma" Konulu Söyleşiler Düzenlendi
09/11/2023

..


Kozaklı Meslek Yüksekokulu (MYO)'nda eğitim-öğretim gören öğrencilere yönelik "Gençlerin İyilik Halini ve Ruh Sağlığını Güçlendirme Çalışmaları" ile “Geleceğini Uyuşturma” konulu söyleşi programları düzenlendi.

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü, Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube, Kozaklı Toplum Sağlığı Merkezi ve Kozaklı MYO iş birliğinde Kozaklı Kaymakamlığı Konferans Salonu’nda düzenlenen söyleşi programına; Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Psikologları Samet Can Çiriş, Tuba Kabukcu Doğan, Rumaysa Aydın Kızılaslan ile Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube yetkilisi katıldı.

Öğrencilerin ruh sağlığını korumak, psikolojik dayanıklılık ve iyilik halini güçlendirmek amacıyla düzenlenen söyleşi programında “Kendime İyi Bak" başlıklı sunumda bulunan Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü görevlisi Eğitimci Psikolog Gülşen Çelik; Ruhsal olarak sağlıklı olmak nedir?, İnsan olarak neler tecrübe ederiz?, Yaptıklarımız bizi nereye götürür? ve Anlamlı bir yaşam için neler yapabiliriz? konularında öğrencileri bilgilendirdi.

İkinci söyleşi de ise Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Yetkilisi,  “Geleceğini Uyuşturma” temalı bağımlılıkla mücadele kapsamında öğrencilere çeşitli bilgilendirmelerde bulundu.

Ayrıca Kozaklı Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik Nevşehir Valiliği tarafından “Gezici Kütüphane” getirilip tanıtımı yapıldı. Öğrenciler, Gezici Kütüphanedeki kitapları inceledi.

..