...

Kozaklı Meslek Yüksekokulu

Kozaklı Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Mezunlarını Düzenlenen Törenle Uğurladı
30/05/2024

Nevşehir Üniversitesi Kozaklı Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında mezun olan öğrencilerini mezuniyet töreniyle uğurladı. Mezuniyet töreni Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm Aziz Şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Kozaklı Meslek Yüksekokulu dönem birincisi öğrencimiz Erkan Ünal mezun öğrencilerimiz adına dönem birincilik konuşmasını yaptı, ardından yaş kütüğüne plaket çaktı. Tören, Okul Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Muhammet Özalp'in Kozaklı Meslek Yüksekokulu dönem birincisi Erkan Ünal, ikincisi Gülsün Tekin ve üçüncüsü Melike Durmuş'a sembolik diplomalarının vermesiyle devam etti. 

Okulumuzun Fizyoterapi Programı (Normal Öğretim) dönem birincisi Melike Durmuş, ikincisi Gizem Alkoç ve üçüncüsü Kübra Kılıç'a sembolik diplomaları Terapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Bayram Can Doğan tarafından verildi.

Okulumuzun Fizyoterapi Programı (İkinci Öğretim) dönem birincisi Erkan Ünel, ikincisi Gülsün Tekin ve üçüncüsü Ebru Ercan'a sembolik diplomaları Öğr. Gör. Büşra Nur Fındık tarafından verildi.

Okulumuzun İş ve Uğraşı Terapisi Programı (Normal Öğretim) dönem birincisi Ecem Okaya, ikincisi Merve Gül Şahbaz ve üçüncüsü Nazlı İzgin'e sembolik diplomaları Okul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Mustafa Güven tarafından verildi.

Okulumuzun İş ve Uğraşı Terapisi Programı (İkinci Öğretim) dönem birincisi Nihan Sıdıka Şeker, ikincisi Hürü Karıcak ve üçüncüsü Abdullah Kınacı'ya sembolik diplomaları Öğr. Gör. Mine Arslan tarafından verildi.

Okulumuzun Sağlık Turizmi İşletmeciliği Programı dönem birincisi Ali Kılıç, ikincisi Melisa Akbıyık ve üçüncüsü Mehmet Sert'e sembolik diplomaları Yönetim ve Organizasyon Bölümü Başkanımız Öğr. Gör. Ecem Tezgel Çoban tarafından verildi.

Okulumuzun Sosyal Hizmetler ve Danışmanlık Programı dönem birincisi Buse Yılmaz, ikincisi Zehra Bolat ve üçüncüsü Semanur Kalemciye sembolik diplomaları Öğr. Gör. Merve Nurlu tarafından verildi.

Aramızdan ayrılan değerli öğrencilerimiz Büşra Bayram ve Miraç Bayram Sarıkaya'nın sembolik diplomaları Terapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Bayram Can Doğan tarafından yakın arkadaşlarına verildi.

Sembolik diplomaların törene katılan öğrecilerimize verilmesinin ardından Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri mesleki yeminlerini hep bir ağızdan okudu. Tören sonunda keplerini fırlatan öğrencilerimiz mezuniyet sevinçlerini aileleri ve arkadaşlarıyla paylaştı.

Mezun olan bütün öğrencilerimize Kozaklı Meslek Yüksekokulu olarak başarılar dileriz.