...

Kozaklı Meslek Yüksekokulu

Sağlık Turizmi İşletmeciliği Programı Staj Belgeleri

STAJ BELGELERİ

Staj Başvuru Formu ( Kurum üst yazısı-Staj yapılacak kuruma verilecek) için tıklayınızStaj Başvuru formu tek nüsha çıkarılacak kuruma verilecek ve kurumda kalacak.

Staj Başvuru Dilekçesi ve Görev Sorumluluk Formu (ek1a ek1b) için tıklayınız3 nüsha çıkarılacak kurum yetkilisine 3 nüshası da onaylatılacak. Bir nüsha kurumda, bir nüsha öğrencinin kendisinde diğer nüsha ise okula teslim edilecek. (kargo- posta- şahsen teslim edilecek)

Staj Devam Çizelgesi (ek2) için tıklayınız.

Staj Değerlendirme ve Süreç Formu (ek3a ek3b) için tıklayınız.

Staj Ayrılış Formu (ek4) için tıklayınız.

Staj Dosyası için tıklayınız.

Staj Sözleşmesi (Kurum istediği takdirde kuruma verilecektir) Kurum isterse 3 nüsha çıkarılacak kurum yetkilisine 3 nüshası da onaylatılacak. Bir nüsha kurumda, bir nüsha öğrencinin kendisinde diğer nüsha ise okula teslim edilecek. (kargo- posta- şahsen teslim edilecek).

STAJ SÜRECİ VE STAJ BELGELERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME DÖKÜMANLARI

Staj Akış Çizelgesi için tıklayınız.